webtervek.com webtervek oldal

Weboldal készítés folyamata 1.rész

Egy weboldal készítése során az első lépések közt szerepel a webdesign kialakítása. Mit is jelent ez?
pexels serpstat 572056

Google analitika

Weboldal analitika ma = Google Analytics Teljesen ingyen, mindent mér, előre visz. Mire vársz? Olvasd el a cikket és keress!
webtervek.com vallalkozi weboldal

Mennyibe kerül egy vállalkozói weboldal?

Ma, a vállalkozásod életében elengedhetetlen, hogy az online világban jelen legyél. Szinte már mindenki az interneten tájékozódik a konkurensekről, kér ajánlatot, nézi meg a referenciákat.
webtervek.com fabookvagyweboldal

Facebook, vagy Weboldal?

Biztosan sokan vannak, aki a címben említett állítással nem értenek egyet, mert azt gondolják, hogy egy Facebook és egy Instagram oldal bőven elég, ott állandó jelleggel elérik a célközönséget és felesleges kiadni a pénzt plusz egy felületre.
Google Adsense és Webtervek logó

Google hirdetés|Adsense

A Google hirdetéseinek elhelyezésével a weboldal tulajdonosa plusz bevételhez juthat, amennyiben az oldal kellően látogatott és megfelelt a Google által előre megszabott feltételeknek. Ahhoz, hogy megtudjuk, az oldalunk készen áll-e…
Egy postaláda a hírlevelek számára

Hírlevél, mint marketing eszköz?

Régi, de HATÉKONY marketing lehetőség! A hírlevél egy már régóta működő, de el nem avult, folyamatosan fejlődő és többnyire olcsón üzemeltethető szolgáltatás, amellyel elsősorban a szolgáltatásunk/termékünk után…
weboldal jelentosege

🖥Egy weboldal jelentősége megkérdőjelezhetetlen!

A mai online világban egy vállalkozás szempontjából nem lehet kérdés egy weboldal jelentősége. Ahhoz, hogy sikerre vihesd a terveid, valahol az emberek tudtára kell adnod létezését és ehhez nem elég egy Facebook oldal.