Egy weboldal jelentősége a vállalkozásod szempontjából kiemelkedő!

weboldal jelentőségeWeboldal jelentősége

Az emberek ma már mindennek utána tudnak nézni. Bármit is vesznek (én biztosan) előtte ellenőrzik a minőségét, a véleményeket róla, videókat néznek, hogy milyen használni, vagy hogy milyen működés közben és összehasonlítják az árakat, hogy honnan a lehet a legolcsóbban beszerezni. Ez nem csak termékkel, de a szolgáltatásokkal kapcsolatban is így működik.

Egy jó oldallal meggyőzheted az ara látogatót, így nem lesz lehetősége elbizonytalanodni. De ha nincs egy jó website-od és csak egy újságból, vagy szórólapból hallott először rólad, akkor az interneten rákeresve a termékre, vagy szolgáltatásra könnyen meggyőzi más😥, ugyanis Te nem vagy megtalálható.

Megtörténhet ez egy ismerős ajánlása után is. Ha a maga módján (ez a telefonba bepötyögés) nem tud meggyőződni a korrektséged és minőséged felől, hiába ajánlottak, nem fog keresni, ha talált jobbat.

A konkurenciával fel kell venni a versenyt és ebben a weboldal jelentősége hatalmas.

Kicsi a vállalkozásom, vagy csak szimplán nincs helyem a neten…

Ez a gondolat a legnagyobb badarság. Gondolj csak bele abba, hogy ma már nem csak szolgáltatni lehet online, hanem értékesíteni is szinte bármit, mert a webshopok működnek, a futárcégek működnek, így semmi akadálya.

Egy tárhely és domain név potom pénz és egy egyszerű oldalt megépíteni sem horribilis összeg! Ha arra nincs kerete a vállalkozásodnak, hogy online lehess, akkor nem tudom hogyan működhet még.

Persze a legjobb az ajánlás, mert az kellő referencia és ingyen reklám, de ha van lehetőség több ügyfelet szerezni, akkor MIÉRT NE? És fentebb is írtam, az ajánlást mi van ha ellenőrizni szeretné? A weboldal jelentősége megkérdőjelezhetetlen!

Viszont ha nem vagy online, akkor az érdeklődőnek nagy eséllyel szóba sem jöhetsz, mert attól fog vásárolni, szolgáltatást igényelni, aki jelen van a Google keresőben, vagy akár a Facebookon. Szóval hiába spórolsz meg 50-100 ezeret egy weblappal, ha tízszer ennyit buksz az ügyfelek elvesztésével!

A weboldalad által akár üzleti kapcsolatokat is kialakíthatsz, amelyekből akár azonnal, de a későbbiek folyamán tutira profitálhatsz!

Hagyjuk a negatívat, és nézzük milyen előnyök származnak egy weboldal által?

A fentebb írtakból egyértelműen kiderül, hogy az esetleges ügyfelek könnyebben találnak rád, egyszerűbb a kapcsolatfelvétel akár egy kattintható linkről van szó, akár egy kapcsolatfelvételi űrlapról.

Elhelyezheted az ügyfélvéleményeket, referenciákat, amivel az oldaladra látogatókat szintén könnyebben meg tudod győzni, hogy a Te vállalkozásod mellett köteleződjenek el, Tőled igényeljék az adott szolgáltatást, vagy Tőled vásároljanak.

Az oldaladat úgy tudod felépíteni, hogy egyértelműen mutassa be a vállalkozásod, így mindenki számára világos lehet, hogy Te pontosan mivel is foglalkozol és ezzel rengeteg olyan telefonhívást, vagy kérdést spóroltál meg, amit csak egyszer kellett kiírni a megfelelő helyre. És tudjuk, az IDŐ PÉNZ!!!

0-24 információ az év minden napján⌚️

Az oldalad mindig online, karácsonykor, húsvétkor, a Corona-vírus alatt, MINDIG elérhető! Ezáltal az év minden napján, napi 24 órában információt szolgáltatsz a vállalkozásodról.

Nem tudhatod, hogy kinek mikor jut eszébe, hogy a Te szolgáltatásodra, termékedre, bármidre van szüksége. Beírja a keresőbe, megtalálja az oldalad és már meg is győzted akár az éjszaka kellős közepén, de lehet hogy a nyaralásod alatt.

Persze ehhez fontos a megfelelő keresőoptimalizálás, de ha jó szakembert választasz, ezzel nem lehet gond!

+ ajánlani is sokkal könnyebb Téged azáltal, hogy csak elküldi az elégedett ügyfeled az oldalad linkjét. PL.: „Hali, innen vásároltam, csekkold le. Az oldalán minden fenn van, AJÁNLOM!
Mondd kérlek, hogy tudsz ennél hatékonyabb és egyszerűbb ajánlást!

Vállalkozás=Online jelenlét(Nem elég a Facebook)

Remélem sikerült átadnom valamelyest, hogy mekkora egy weboldal jelentősége az online jelenlétben, főleg ha bőven akad konkurencia.

Amennyiben úgy gondolod, hogy ideje megtenned az első lépést a weboldalad felé, vagy csak egy ráncfelvarrást szeretnél eszközöltetni, keress bátran ide kattintva, vagy a fejlécben megadott elérhetőségeim bármelyikén🤓!

Olvasd el korábbi bejegyzéseimet is👇

pexels serpstat 572056
webtervek.com fabookvagyweboldal
Google Adsense és Webtervek logó